Workshops

IkhebtochnietsteverbergenFlyerV3

Heeft u interesse in een educatieve en interactieve sessie voor uw klas rond Cybersecurity. Dan is deze workshop de ideale oplossing voor uw klas van het 5° of 6° jaar lager onderwijs of de 1° en 2° graad van het secundair. Tijdens de workshop gaan we samen met de kinderen op een interactieve manier op zoek naar de ‘gevaren’ van digitalisatie en het internet en geven we hen praktische tips om in de toekomst beter beschermt te zijn tegen deze ‘gevaren’.

De workshop duurt 1 tot 2 uur en heeft als bedoeling de kinderen beter bewust te maken rond wat wel en wat niet kan in de digitale wereld. We gaan geen thema uit de weg, van sterke wachtwoorden tot beveiligde websites, van gamen tot het plaatsen van foto’s op sociale media, maar ook thema’s zoals cyberpesten, sexting en uitbuiting komen aan bod, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

De sessie worden gegeven door onze specialisten die afzonderlijk opgeleid werden om dit onderwerp voor de klas te brengen. Onze presentaties en materiaal werd voorgesteld en afgetoetst met overheden, belangenorganisaties, scholenkoepels en enkele specialisten die dagelijks voor de klas staan. Via onderstaande link kan u de workshop bestellen.

Workshop: Ik heb toch niets te verbergen

Pin It on Pinterest